Leerschool on Tour

WitteringDe Leerschool organiseert sinds een aantal jaren De Leerschool on Tour: een inspirerende educatieve reis van een week of een aantal dagen per bus door Nederland. De reis wordt op aanvraag georganiseerd voor PABO’s en/of besturen en bij voldoende aanmelding ook voor individuele inschrijvingen.

 

Onderweg bezoeken we interessante ondernemende scholen, elk met een eigen onderwijsconcept. Zij zetten hun deuren voor ons open, vertellen over hun visie en iedereen kan daarna alle groepen en ruimten bezoeken. U kunt in gesprek gaan met kinderen en hun leraren, uw vragen stellen en portfolio’s bekijken.

De scholen die we bezoeken wisselen, afhankelijk van de vraag en de regio die we kunnen bezoeken. Elke avond, bij het diner, vindt reflectie en kenniscreatie plaats over wat gezien en ervaren is.Voor elke deelnemer is een reismap beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd?  De Leerschool maakt op basis van uw speerpunten een passend aanbod. Stuur een mail naar info@deleerschool.nl of bel 06-50202682.

Leerschool on Tour in het nieuws:

Tour 2010 in InDruk van Kennisnet

http://deleerschool.nl/wp-content/uploads/2013/03/De-Leerschool-On-Tour-in-JSW-mei-2010.pdf

De Leerschool On Tour in JSW mei 2010

Tour 2008 in Didaktief
Tour 2007 in Kader Primair
Tour 2007 in Leerkracht
Tour 2006 in LeerKracht
Tour 2005 in JSW
Tour 2005 in LeerKracht