Aanmelding studiereizen naar The Essential Schools

studiereisHet is een traditie van negen jaar: in het najaar worden weer vijf interessante scholen bezocht in New York en Boston. Dit keer organiseert de Leerschool maar liefst 3 reizen van een week naar deze wereldberoemde scholen. Op 14 oktober, 28 oktober en op 4 november 2017 starten de studiereizen ofwel in New York, ofwel in Boston. We bezoeken twee prachtige scholen in New York en drie in Boston, zowel PO als VO. Je praat met leraren, directeuren, leerlingen/studenten en ouders. Je bent in de klassen meer dan welkom. Uiteraard is er ook tijd voor sightseeing. Wil je ook graag mee? Alleen voor de studiereis met vertrekdatum 14 oktober is nog een aantal plaatsen vrij. Bekijk deze  folder CES reis 2017 New York- Boston Wacht niet te lang; de belangstelling is enorm!